Novinky
18.06.2021
Odstávka datových sítí České pošty
POZOR! Očekáváte balíček doručovaný Českou poštou a máte v plánu si ho zajít vyzvednout o víkendu? Změňte plány! Česká pošta bude mít od pátku 18.6.20... číst celé
19.02.2021
Technický problém poštovních serverů
Psali jste nám e-mail a nedočkali jste se odpovědi? Ačkoliv si na kvalitní komunikaci se zákazníky zakládáme, tak se to opravdu mohlo stát. Již pár dn... číst celé
13.01.2021
Mráz a omezení expedice choulostivého zboží
S ohledem na panující chladné počasí a přetrvávající noční mrazy nyní neexpedujeme zboží, které by mohlo být při přemrznutí poškozeno, jedná se zejmén... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Novinky v eshopu

Přihlašte se k odběru novinek

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Společnost Martin Bestajovský, se sídlem Boženy Němcové 322, 35471 Velká Hleďsebe IČ 46823701, zapsaná v živnostenském rejstříku OÚ Cheb (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí v osobním nastavení, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Inspirujte se našimi nápady

Sklenice na tužky Aztec
Sklenice na tužky Aztec
Na začátku byla dobrá marmeláda, pak prázdná sklenice, štětec, barva a dále co dům dal. číst celé
Napařovací barvy - batikovaný šátek I. - (bull eye)
Napařovací barvy - batikovaný šátek I. - (bull eye)
Barvy na hedvábí známe zažehlovací a napařovací. V dnešní ukázce si předvedeme jak si rychle a snadno nabatikovat originální šátek v domácích podmínká... číst celé
Fimo ovečka
31.08.2019 Modelování
Fimo ovečka
Ze zbytků FIMA vytvoříme jednu velkou kuličku jako tělíčko, jednu menší jako ocásek a několik malých jako kudrlinky na hlavičku. číst celé
Panenky z filcu
Panenky z filcu
Z papíru si vystřihneme šablonu ve tvaru kruhu na hlavičku a čtyřúhelníku na tělíčko. číst celé

 

© Copyright 2001 - 2021 Ceske-tradice.cz - Všechna práva vyhrazena