Novinky
19.06.2019
Nová verze stránek
Rádi bychom vám představili novou verzi internetového obchodu i magazínové části stránek Českých tradic. Přechodem na nový systém by se web měl stát p... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Novinky v eshopu

Přihlašte se k odběru novinek

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Martin Bestajovský, se sídlem Boženy Němcové 322, 35471 Velká Hleďsebe IČ 46823701, zapsaná v živnostenském rejstříku OÚ Cheb (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v osobním nastavení nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Inspirujte se našimi nápady

Sklenice na tužky Aztec
Sklenice na tužky Aztec
Na začátku byla dobrá marmeláda, pak prázdná sklenice, štětec, barva a dále co dům dal. číst celé
Napařovací barvy - batikovaný šátek I. - (bull eye)
Napařovací barvy - batikovaný šátek I. - (bull eye)
Barvy na hedvábí známe zažehlovací a napařovací. V dnešní ukázce si předvedeme jak si rychle a snadno nabatikovat originální šátek v domácích podmínká... číst celé
Fimo ovečka
31.08.2019 Modelování
Fimo ovečka
Ze zbytků FIMA vytvoříme jednu velkou kuličku jako tělíčko, jednu menší jako ocásek a několik malých jako kudrlinky na hlavičku. číst celé
Panenky z filcu
Panenky z filcu
Z papíru si vystřihneme šablonu ve tvaru kruhu na hlavičku a čtyřúhelníku na tělíčko. číst celé

 

© Copyright 2001 - 2019 Ceske-tradice.cz - Všechna práva vyhrazena