Kolekce Desigual na Zoot.cz

Rychlý kontakt

Ceske-tradice.cz
Martin Bestajovský

Email:  obchod@ceske-tradice.cz
Facebook: České tradice

Napište nám:

Partneři
Dílnička Tvořilka Vytvarnehracky.cz

Velikonoce - polévky - články v této kategorii:

Jarní polévka

  Jarní polévka   Suroviny: Mrkev celer petržel pórek sůl květák smetanový tavený sýr houska Postup: 1.   Očištěnou mladou mrkev, celer, petržel a pórek nakrájíme na proužky a dáme vařit do osolené vody. Po dvaceti minutách varu přidáme hrstku růžiček z mladého květáku. Jakmile zelenina změkne, přidáme do polévky na kousky nakrájený smetanový sýr. Chvilku spolu povaříme a nakonec polévku vylijeme…
0 komentářů

Česneková polévka - oukrop

  Česneková polévka - oukrop   Suroviny: 1 a ¼ l vody sůl 4 stroužky česneku špetku majoránky na špičku nože strouhaného zázvoru ¼ kávové lžičky kmínu 250g brambor ½ kávové lžičky pepře 30g sádla 2 krajíce chleba Postup: 1.   Oloupaný česnek rozetřeme se solí, dáme jej do osolené vody, přidáme kmín, oloupané a na kostičky nakrájené brambory, majoránku, zázvor, sádlo a…
0 komentářů

Vaječný smažený hrášek do polévky

  Vaječný smažený hrášek do polévky   Suroviny: 1 vajíčko 125ml mléka 80g polohrubé mouky sůl 200g másla Postup: 1.   Mouku mírně osolíme, zalijeme mlékem a umícháme si řídké těstíčko. To pak pomalu prokapeme přes haluškový cedník na rozpálené máslo v kastrůlku. Vzniklý vaječný „hrášek“ osmažíme do zlatova. Jde o smaženou vložku do polévky.         …
0 komentářů

Špenátová polévka

  Špenátová polévka   Suroviny: 300g špenátu 40g másla 60g hladké mouky 125ml smetany 1 žloutek sůl pepř zelená petrželka vývar z kostí Postup: 1.   Vývar z kostí zahustíme světle žlutou jíškou a dobře povaříme. Špenát zbavíme kořínků a žlutých lístků a pečlivě ho omyjeme pod tekoucí vodou. Poté ho vložíme do osolené vařící vody a nepřikrytý vaříme asi 3 minuty. Špenát zcedíme,…
0 komentářů

Bylinková krémová polévka

  Bylinková krémová polévka (zaslala: Vítovcová Mirka)   Suroviny: po svazku jarní cibulky, šťovíku, kerblíku a petrželky 3 řapíky celeru 100 g neloupaných mandlí 80 ml olovového oleje 3 lžíce hladké mouky 2 l zeleninového vývaru z kostky pepř sůl citrónovou šťávu 150 g zakysané smetany Postup: 1.   Cibulku a celer nakrájíme na plátky a kolečka, bylinky posekáme, mandle…
0 komentářů
Nové recepty na email
Novinky na email
Zákaznické recenze
Hodnocení: 5 / 5
15.10.2018
Hodnocení: 5 / 5
05.10.2018
Rychlé doručení a spokojenost s dodaným zbožím.
Hodnocení: 5 / 5
21.09.2018
Zobrazit více hodnocení