Kolekce Desigual na Zoot.cz

Rychlý kontakt

Ceske-tradice.cz
Martin Bestajovský

Email:  obchod@ceske-tradice.cz
Facebook: České tradice

Napište nám:

Partneři
Dílnička Tvořilka Vytvarnehracky.cz

Pikantní kapr
Pikantní kapr
 
Suroviny:
  • 4 porce kapra
  • 50g másla
  • 100g strouhaných jablek
  • 1 lžíce rajského protlaku (kečupu)
  • 2 lžíce sterilovaných hub
  • 3 lžíce bílého vína
  • trochu sardelové pasty
  • sterilované okurky
  • cibule
  • sůl
  • citronová šťáva
Postup:

  Porce kapra osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a orestujeme na másle. Zvlášť na másle orestujeme strouhaná jablka. Porce kapra položíme na alobal, na ne poklademe jablka. Dále na másle orestujeme cibuli a houby a přidáme i s dalšími ingrediencemi na kapra. Alobal uzavřeme a pečeme v troubě nebo na pánvi.  

       
 
Diskuse
Zatím žádné příspěvky
Nové recepty na email
Novinky na email
Zákaznické recenze
Hodnocení: 5 / 5
14.05.2018
Celkově výhody výrazně převažují nad vadami, po popsaných úpravách mám z výrobku opravdu radost a mohu jej doporučit.
Hodnocení: 5 / 5
10.05.2018
Hodnocení: 5 / 5
17.04.2018
Zobrazit více hodnocení