Kolekce Desigual na Zoot.cz

Rychlý kontakt

Ceske-tradice.cz
Martin Bestajovský

Email:  obchod@ceske-tradice.cz
Facebook: České tradice

Napište nám:

Partneři
Dílnička Tvořilka Vytvarnehracky.cz

Posvícení - teplé pokrmy - články v této kategorii:

Kombinované bramborové knedlíky

Kombinované bramborové knedlíky (zaslala: paní Straková A.)   Suroviny: 500 g vařených brambor 2 kg syrových brambor trochu mléka 1 vejce sůl 140 g hrubé mouky (80 g sádla a 40 g cibule) Postup: 1.   Brambory uvaříme, oloupeme a horké prolisujeme nebo studené nastrouháme a dáme do mísy. Oloupané syrové brambory ve studené vodě nastrouháme, dáme na cedník, polijeme trochou horkého mléka a přikryté necháme vykapat. Potom přidáme k vařeným…
0 komentářů

Kuře plněné zelím

Kuře plněné zelím (zaslal: pan Bzonek Fr.)   Suroviny: 1 kuře (cca 1 kg = lépe se propeče) 1 sklenice kysaného zelí sůl pikantní koření (Zlaté kuře apod.) Postup: 1.   Kuře omyjeme, osolíme a okořeníme pikantní kořenící směsí (tak jak komu chutná) svrchu i zevnitř. Kysané zelí přisladíme (použijeme sterilované zelí ve sladkokyselém nálevu, není nutno sladit), vymačkáme a celý obsah sklenice napěchujeme do kuřete. Kuře zašijeme. Vodu ze zelí vlijeme do pekáče…
0 komentářů

Husa nebo vepřová pečeně

Husa nebo vepřová pečeně (zaslala: paní Straková)   Suroviny: 1 husa nebo 1,5 kg vepřového masa sůl zázvor a několik stroužků česneku Postup: 1.   Do prsíček a stehen očištěné husy špičatým úzkým nožem zasuneme česnek utřený se solí, na povrchu osolíme, posypeme mletým zázvorem a zvolna pečeme nejprve pod pokličkou. Stejným způsobem připravíme vepřovou kýtu, plec nebo bůček. Při pečení maso podléváme a často šťávou poléváme, aby byla kůrčička křupavá.     …
0 komentářů
Nové recepty na email

POZOR! Ve dnech 14.5.-4.6.2019 čerpáme dovolenou. Poslední balíčky odejdou v pondělí 13.5., další pak až ve středu 5.6.. Systém bude objednávky i nadále nonstop přijímat, následně budou objednávky vyřízené po naší dovolené v pořadí, v jakém je systém přijme. Děkujeme za pochopení a trpělivost!

Novinky na email